Sinds 2015 ben ik gecertificeerd coach en trainer. Ik ben 47 jaar en woon in Den Haag, samen met mijn man en 2 kinderen. Ik ben gespecialiseerd in intuïtief schrijven als instrument voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en in energetisch waarnemen.

Ik studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Leiden en een Hbo-opleiding Psychologie en ik volgde diverse opleidingen op het gebied van intuïtief schrijven, coaching en energetisch waarnemen. Voordat ik mijn eigen praktijk startte, werkte ik ruim 15 jaar bij de Rijksoverheid in diverse functies (leidinggevende, eindredacteur, adviseur) en was ik als coach aangesloten bij Intercoach.

Behalve intuïtief schrijfcoach ben ik ook erkend aurareader, opgeleid door Annette van den Berg van het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Tijdens een reading maak ik dankbaar gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven. Mijn levenservaring, werkervaring en opleidingen hebben mij gevormd, evenals alle mensen die ik in mijn praktijk mag ontmoeten.

Mijn wens is om jou naar jezelf te laten luisteren, zodat je kunt afstemmen op de innerlijke wijsheid die jij in je hebt. Jij hebt zelf alle antwoorden. Ik breng je graag dichterbij jezelf, al schrijvend of door me af te stemmen op jouw energie.