Ik bied diverse vormen van intuïtief schrijven aan.

Individuele schrijfsessies

Heb jij een vraag of een thema waarover je wilt reflecteren met een coach? Ik geef coaching met behulp van individuele schrijfsessies. Voorafgaand aan de coaching hebben we een kennismakingsgesprek via Zoom, zodat je kunt ontdekken of deze schrijvende manier van coachen bij jou past. Deze eerste sessie duurt ongeveer een half uur en is gratis. Spreekt het je aan en voel je een ja? Dan ben je van harte welkom voor de coaching. Je bepaalt zelf hoe vaak je komt, en met welke regelmaat. Misschien wil je eenmalig komen schrijven, of wekelijks, of maandelijks. Ik werk niet met een vast traject van een vast aantal sessies; na elke sessie beslis jij of je nog een nieuwe afspraak wil maken en zo ja voor wanneer.
Mijn ervaring is dat jij zoveel kennis in je hebt. Het is heel krachtig en helend als je daar zelf bij kunt komen. Omdat je altijd pen en papier bij de hand kunt hebben.

We zien elkaar via Zoom. Een sessie duurt 1 uur. Je betaalt 95 euro per sessie.

Voor coaches

Als je coach bent of wilt worden, dan kun je meedoen met de opleiding ‘Schrijven in Coaching‘. Na deze opleiding kun jij zelf intuïtief schrijven aanbieden aan jouw cliënten.

Elke week een gratis oefening!

Vind je het leuk om elke week een nieuwe schrijfoefening te ontvangen? Meld je gratis aan bij mijn Facebookgroep Intuitief Schrijven. Daar lees je ook als eerste alle informatie over nieuwe workshops en trainingen.