AANBOD EN TARIEVEN

AANBOD EN TARIEVEN

Op deze pagina vind je in het kort een overzicht van mijn aanbod.

Aurareading waarbij ik me afstem op jouw energie door je chakra’s te bekijken. Onderwerpen die hier naar boven kunnen komen: wat speelt er momenteel in je leven, wat is eraan vooraf gegaan, wat zijn je talenten en hoe zet je die in, welke overtuigingen zijn helpend voor je en welke mag je loslaten, wat is je zielsmissie? Ik zie vroegere jeugdbeelden die mij informatie geven en er kunnen vorige levens naar voren komen, als daar een boodschap in zit voor je leven nu. Een aurareading duurt 1 tot 1,5 uur en kost 100 euro.

Korte reading op afstand vanuit een vraag waar je mee zit. Heb je een vraag waar je zelf maar niet uitkomt, waar je al een tijdje mee loopt, en wil je dat ik met je meekijk, op energetisch niveau? Dan kan dat. Het enige wat ik nodig heb is jouw voornaam en achternaam, en de vraag die je hebt. Ik stem me intuïtief en energetisch af op jou en je thema. Wat denk ik dat jou in de weg zit, in welke richting ligt de oplossing, wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied? Het helpt je weer op weg. Ik stuur mijn reactie op jouw vraag terug via een geluidsbestand. Je betaalt voor deze korte reading 35 euro. Stuur je vraag onder vermelding van je voor- en achternaam naar info@sarahmuiderman.nl.

Coaching. Je kunt bij mij ook terecht voor online coaching via Zoom. Meestal laat ik je schrijven vanuit je intuïtie, omdat schrijven zo’n prachtige en snelle manier is om op jezelf en je eigen vraagstukken te reflecteren. Tijdens een coachingssessie lees jij voor wat je hebt geschreven en bespreken we het samen. Een online coachingssessie intuïtief schrijven duurt 1 uur en kost 75 euro.