Op deze pagina vind je in het kort een overzicht van mijn aanbod.

Aurareading (uitgebreid) waarbij ik me afstem op jouw energie door je chakra’s te bekijken. Onderwerpen die hier naar boven kunnen komen: wat speelt er momenteel in je leven, wat is eraan vooraf gegaan, wat zijn je talenten en hoe zet je die in, welke overtuigingen zijn helpend voor je en welke mag je loslaten, wat is je zielsmissie? Ik zie vroegere jeugdbeelden die mij informatie geven en er kunnen vorige levens naar voren komen, als daar een boodschap in zit voor je leven nu. Een aurareading duurt 1 uur, soms wat uitloop, en kost 100 euro. Het kan in mijn praktijk of via Zoom.

Spiritueel consult vanuit een vraag waar je mee zit. Heb je een vraag waar je zelf niet uitkomt en wil je dat ik met je meekijk, op energetisch niveau? Dan kan dat. Je betaalt voor dit consult 35 euro. Het enige wat ik nodig heb is jouw voornaam en achternaam, en de vraag die je hebt. We maken geen afspraak, ik doe dit op afstand. Ik stem me intuïtief en energetisch af op jou en je thema. Wat denk ik dat jou in de weg zit, in welke richting ligt de oplossing, wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied? Het helpt je weer op weg. Ik stuur mijn reactie op jouw vraag terug via een geluidsbestand van ongeveer een kwartier. Stuur je vraag onder vermelding van je voor- en achternaam naar info@sarahmuiderman.nl.

Coaching. Je kunt bij mij ook terecht voor online coaching via Zoom. Meestal laat ik je schrijven vanuit je intuïtie, omdat schrijven zo’n prachtige en snelle manier is om op jezelf en je eigen vraagstukken te reflecteren. Tijdens een coachingssessie lees jij voor wat je hebt geschreven en bespreken we het samen. Ook stem ik me af op jouw energie tijdens de coaching en vertel ik je wat ik zie. Een online coachingssessie duurt 1 uur en kost 80 euro.