AANBOD EN TARIEVEN

AANBOD EN TARIEVEN

Op deze pagina vind je in het kort een overzicht van mijn aanbod.

Uitgebreide reading waarbij ik me afstem op jouw energie door je chakra’s te bekijken, van je voetchakra’s tot en met je kruinchakra, en ik je vertel wat ik zie in je energie. Onderwerpen die hier naar boven kunnen komen: wat speelt er momenteel in je leven, wat is eraan vooraf gegaan, wat zijn je talenten en hoe zet je die in, welke overtuigingen zijn helpend voor je en welke mag je loslaten, wat is je zielsmissie? Ik zie vroegere jeugdbeelden die mij informatie geven en er kunnen vorige levens naar voren komen, als daar een boodschap in zit voor je leven nu. Een uitgebreide reading duurt 2 uur en kost 150 euro.

Energetische sessie waarbij ik me afstem op jouw energie. Een energetische sessie is heel geschikt als er nu iets in je leven speelt, op welk vlak dan ook, waar je mijn hulp bij kunt gebruiken. We praten met elkaar, en terwijl we praten zet ik al mijn zintuigen open. Wat zie, hoor, voel ik? Wat laat mijn intuïtie mij zien? Een energetisch consult duurt 1 uur en kost 75 euro.

Coaching. Je kunt bij mij ook terecht voor coaching. Meestal laat ik je schrijven vanuit je intuïtie, omdat schrijven zo’n prachtige en snelle manier is om op jezelf en je eigen vraagstukken te reflecteren. Tijdens een coachingssessie lees jij voor wat je hebt geschreven en bespreken we het samen. Een coachingssessie intuïtief schrijven duurt 1 tot 1,5 uur en kost 75 euro.