INTUITIEF SCHRIJVEN

INTUITIEF SCHRIJVEN

Intuïtief schrijven is een prachtig instrument voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je leert jezelf en je omgeving beter te begrijpen. Door te schrijven ervaar je hoeveel invloed je hebt op je eigen leven. Je ontdekt, met je pen op het papier, waar jouw hart naar uitgaat. Schrijven geeft energie, inzicht, plezier, inspiratie en helderheid. En het mooie is: je kunt het altijd doen!

Ik bied diverse vormen van intuïtief schrijven aan. Je kunt een individueel coachtraject volgen, als je behoefte hebt aan meer zelfinzicht en je een volgende stap wilt zetten in je werk of je privéleven. Een sessie van 1 uur kost 75 euro.

Als je coach bent of wilt worden, dan kun je meedoen met de opleiding ‘Schrijven in Coaching‘. Na deze opleiding kun jij zelf intuïtief schrijven aanbieden aan jouw cliënten. Ook geschikt voor niet-coaches!

Vind je het leuk om elke week een nieuwe schrijfoefening te ontvangen? Meld je gratis aan bij mijn Facebookgroep Intuitief Schrijven. Daar lees je ook als eerste alle nieuwe workshops en trainingen.