AURAREADING & HEALING

AURAREADING & HEALING

Huidige wachttijd voor een aurareading: ongeveer 2 maanden. Maar soms komt er eerder een plekje vrij.

Heb je behoefte aan meer zelfinzicht of wil je een volgende stap zetten in je werk of je privéleven? Wil je je vrijer, losser, krachtiger, compassievoller of doelgerichter voelen? Wil je ervaren waarom je hier bent op aarde en wil je optimaal gebruik maken van al jouw talenten? Een aurareading geeft inzicht, heelt, en helpt jou bij je persoonlijke ontwikkeling. Bij een aurareading stem ik me intuïtief af op jouw energie, zodat jouw kern gezien wordt. Welke talenten liggen bij jou te wachten? Welke onbewuste overtuigingen spelen een rol in jouw dagelijks leven? Welke gebeurtenissen uit jouw vroege jeugd of uit vorige levens werken nog door en mogen gezien en geheeld worden?
Een aurareading wordt ook wel een zielenlezing genoemd. Jouw ziel maakt aan mij zichtbaar wat er gezien mag worden. Er vindt tijdens de sessie ook heling plaats, doordat je werkelijk mag zijn wie je bent.

Praktijk in Den Haag of online

Een aurareading vindt plaats in mijn praktijk in Den Haag, of via Zoom (met beeld), of telefonisch (zonder beeld). Net wat jij prettig vindt. Een volledige aurareading duurt ongeveer 2 uur en kost 150 euro. Ik adviseer je om de aurareading op te nemen, zodat je hem later nog eens terug kunt luisteren.

Ik geef één aurareading per dag. Daardoor kan ik jou maximale aandacht bieden, hoef ik mijn energie niet te spreiden en halen we samen het beste resultaat uit de sessie.

Energetisch consult (1 uur)

Je kunt bij mij ook terecht voor een energetische sessie. Dit is minder uitgebreid en diepgravend dan een volledige aurareading, maar kan ook veel inzichten geven. Terwijl wij samen met elkaar praten over waar je mee zit, stem ik me intuïtief en energetisch af op jou. Een energetische sessie is vooral geschikt als je een specifieke vraag hebt, bijvoorbeeld over je loopbaan of relaties, of een thema in je leven waarbij je wil dat ik met je meekijk, bijvoorbeeld eigenliefde, zelfvertrouwen, onzekerheid. Wat zie ik in jouw energie, wat denk ik dat jou in de weg zit, wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied, welk talent van jezelf kun je nog meer inzetten? Een energetische sessie van 1 uur kost 75 euro, en kan zowel online als in mijn praktijk in Den Haag.

Reading via e-mail

Je kunt bij mij ook terecht voor een schriftelijke reading. Heb je een vraag waar je zelf maar niet uitkomt, waar je al een tijdje mee loopt, en wil je dat ik met je meekijk, op energetisch niveau? Dan kan dat via e-mail. Het enige wat ik nodig heb is jouw voornaam en achternaam, en de vraag die je hebt. Ik stem me intuïtief en energetisch af op jou en je thema. Wat denk ik dat jou in de weg zit, in welke richting ligt de oplossing, wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied? Het helpt je weer op weg. Ik stuur mijn reactie op jouw vraag terug via e-mail. Je betaalt voor deze korte reading 35 euro. Stuur je vraag naar info@sarahmuiderman.nl.

Intuïtief Schrijven

Heb je na een aurareading behoefte aan meer verdieping, dan kan ik je een vervolgcoachtraject intuïtief schrijven aanbieden. Met intuïtieve schrijfoefeningen help ik je om je eigen verhaal helder te krijgen. Meer informatie lees je op de site Intuïtief Schrijven.