Heb je behoefte aan meer zelfinzicht of wil je een volgende stap zetten in je werk of je privéleven? Wil je je vrijer, losser, krachtiger, compassievoller of doelgerichter voelen? Wil je ervaren waarom je hier bent op aarde en wil je optimaal gebruik maken van al jouw talenten? Een aurareading geeft inzicht, heelt, en helpt jou bij je persoonlijke ontwikkeling. Bij een aurareading stem ik me intuïtief af op jouw energie, zodat jouw kern gezien wordt.

Er kan veel aan bod komen tijdens een reading. Wat zie ik in jouw energie? Welke kwaliteiten zie ik? Wat denk ik dat jou in de weg zit? Wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied? Welk talent van jezelf kun je nog meer inzetten? Welke onbewuste overtuigingen spelen een rol in jouw dagelijks leven? Welke gebeurtenissen uit jouw vroege jeugd of uit vorige levens werken nog door en mogen gezien en geheeld worden?

Een aurareading wordt ook wel een zielenlezing genoemd. Jouw ziel maakt aan mij zichtbaar wat er gezien mag worden. Er vindt tijdens de sessie ook heling plaats, doordat je werkelijk mag zijn wie je bent.

Praktische informatie

Een uitgebreide aurareading vindt plaats in mijn praktijk in Den Haag, of via Zoom (met beeld), of telefonisch (zonder beeld). Net wat jij prettig vindt. Een volledige aurareading duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en kost 100 euro. Ik neem de reading voor je op.

Ik geef één aurareading per dag. Daardoor kan ik jou maximale aandacht bieden, hoef ik mijn energie niet te spreiden en halen we samen het beste resultaat uit de sessie.


Spiritueel consult

Heb je een concrete vraag waar je zelf niet uitkomt en wil je dat ik met je meekijk, op energetisch niveau? Dan kan je ook kiezen voor een spiritueel consult. Je betaalt voor dit consult 35 euro. We hoeven hiervoor geen afspraak te maken, ik doe dit op afstand. Het enige wat ik nodig heb is jouw voornaam en achternaam, en de vraag die je hebt. Ik stem me intuïtief en energetisch af op jou en je thema. Wat denk ik dat jou in de weg zit, in welke richting ligt de oplossing, wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied? Het helpt je weer op weg. Ik stuur mijn reactie op jouw vraag terug via een geluidsbestand van ongeveer een kwartier. Stuur je vraag onder vermelding van je voor- en achternaam naar info@sarahmuiderman.nl.