Een reeks van 7 workshops

Workshops van 7 sessies over de chakra’s. Online, om in je eigen tijd te doen! Deze reeks kost 120 euro.

Inhoud workshops schrijven over de chakra’s vanuit je intuitie

Chakra is een woord uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Chakra’s zijn wielen (of schijven, of trechters) van energie. Dit is de energie die ik heb leren ‘lezen’ tijdens de opleiding tot aurareader van het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Dus als ik iemand een reading geef, dan lees ik de energie van de chakra’s. Niet met het blote oog te zien, maar wel energetisch.

Het is voor jezelf heel fijn om stil te staan bij jouw chakra’s en bij de thema’s die bij een chakra horen. Dat doe je door de schrijfoefeningen te doen die ik speciaal voor deze reeks heb ontworpen.

De zeven workshops behandelen achtereenvolgens: het wortelchakra, navelchakra, zonnevlechtchakra, hartchakra, keelchakra, voorhoofdchakra en kruinchakra. Elk chakra heeft eigen thema’s. Na zeven workshops heb je een reis gemaakt langs deze energiecentra rond je lichaam dankzij de diverse schrijfoefeningen die je hebt gedaan.

Ook als je niets met chakra’s hebt, kan deze reeks heel fijn zijn voor je. We doen namelijk heel praktische schrijfoefeningen over onderwerpen waar je iets aan hebt in je dagelijks leven. Ik behandel nauwelijks theorie. We doen fijne leuke concrete oefeningen, met de chakra’s als kapstok.

Stuur een mail naar info@sarahmuiderman.nl om de reeks te bestellen.