REIS SCHRIJVEND LANGS JE CHAKRA’S

REIS SCHRIJVEND LANGS JE CHAKRA’S

Een reeks van 7 workshops

Elke maand staat een ander chakra centraal. We doen diverse schrijfoefeningen die te maken hebben met het chakra van die maand.

De workshops vinden steeds plaats op een vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur, via Zoom. Ik geef ze live, maar ik maak er ook een aparte opname van, zonder dat de deelnemers in beeld zijn. Je kunt dus live meedoen, of je kunt de workshops op een ander moment doen, voor jezelf.

Alle deelnemers krijgen de opname toegestuurd via de mail. Als je je nu aanmeldt, dan stuur ik je de eerdere lessen op, om in je eigen tijd te doen. Je kunt zelf weten in welke volgorde je de workshops doet, je hoeft dus niet eerst het wortelchakra te hebben gedaan voordat je met het navelchakra start, bijvoorbeeld.

Deze workshopreeks kost 120 euro.

Data workshops

De workshops over het wortelchakra, het navelchakra en het zonnevlechtchakra stuur ik je als video, zodat je die workshops op een eigen moment kunt doen. De data van de overige workshops:

15 september 2023. Hartchakra. Waar voel jij liefde voor? Als jouw hart het voor het zeggen had, wat zou er dan gebeuren in jouw leven?

27 oktober 2023. Keelchakra. Wat zeg jij tegen jezelf? Hoe motiveer jij jezelf? En welke creatie van jou mag het levenslicht gaan zien?

17 november 2023. Voorhoofdchakra. Als je jouw leven door een roze bril zou bekijken, wat zie je dan? Waar valt jouw oog graag op? En als we ver kijken; hoe ziet jouw leven eruit over pak ‘m beet 5 jaar?

8 december 2023. Kruinchakra. Welke overtuigingen heb jij over jezelf? En hoe moedigen jouw gidsen of engelen je aan om jouw mooiste leven te leiden?