Heb je zin in een avondje spiritualiteit en intuïtie? Je kunt me boeken voor een speciale spiri-avond.

Jij nodigt voor deze avond je leukste familieleden, vrienden, kennissen of collega’s uit (maximaal 8 personen zodat iedereen aan bod kan komen).

Jullie ontvangen allemaal een persoonlijke reading, waarin ik datgene vertel wat nu goed is voor jou om te horen. Denk aan: talenten en kwaliteiten die je nog meer mag gaan inzetten, belangrijke keuzes waar je voor staat, iets wat nu speelt in je leven en waar je hulp bij kunt gebruiken. Ik geef de reading terwijl ik ben afgestemd op de spirituele wereld, en ik mag die avond het doorgeefluik zijn. Jullie gaan ook zelf aan de slag met leuke intuïtie oefeningen.

De sfeer bij een intuïtieve avond is ontspannen en ongedwongen. Na afloop ben je een ervaring wijzer, heb je inzichten opgedaan en heb je een leuke avond gehad met vrienden of familie.

Het kan bij jou thuis, maar jullie zijn ook welkom in mijn praktijk in Den Haag.

Het duurt ongeveer 2/2,5 uur. De kosten zijn 160 euro, dus bij een groep van 8 mensen kost dat twee tientjes per persoon. (Ben je met minder dan 8 personen? Dan krijgen jullie een langere reading.) Een leuk idee voor een intiem feestje of een fijn samenzijn met vrienden of collega’s. Kom ik bij jou thuis en woon je buiten Den Haag? Dan reken ik wat extra voor de benzine en de reistijd.